Gyarkorlati nap a Felsőhomokhátsági Vidékfejlesztési Egyesület delegálásával


  • Bejárásuk célja a Technológiafejlesztés címén nyert pályázati projektünk megvalósulásából adódó eredmények szemrevételezése, az arról való tájékozódás volt.

http://www.leaderkontakt.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1479%3Agyakorlati-nap-a-fels-homokhatsag-videkfejlesztesi-egyesueletnel-ujhartyanon&catid=1%3Afriss-hirek&Itemid=139&lang=hu

Közel negyven diákot fogadtunk, Tanáruk és az Egyesület munkatársainak kíséretében. Körbevezetve őket a gyártógépek sorai között, szemléltetni igyekeztünk a pályázatok fontosságát.

  • Ma már nyíltan vállaljuk a bérgyártás jelentőségét.  „Fröccsöntés másként” a mottó, mellyel kiemelkedni kívántunk a hasonló kapacitást bíró piaci konkurensek közül.
  • Ugyanazt másként, - tapasztaltan olyan módon, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a kisszériás gyártások jelentőségére. Egyedi igények kiszolgálásával, tervezéstől, egészen a termék gyártásának megvalósításáig.
  • A hőre lágyuló műanyagok piacán igen nagy a telítettség, csak a legújabb technológiával előállított, kiváló minőségű termékek gyártása esetén van esély a hosszú távon is eredményes működésre. A versenyben maradást nagyban elősegítik a pályázati gépbeszerzési lehetőségek, melyeket igyekszünk megragadni.
  • Jövőbemutatóan gondolkodva, kapcsolt pályázati lehetőségek kiaknázását is célba vettük. Újabb megbízatások reményében, nemcsak gépparkunkat igyekszünk korszerűsíteni és ez által kapacitásbeli lehetőségeinket növelni, hanem ezt elősegítve 2014-ben, szintén pályázati segítséggel újítottuk meg céges arculatunkat, frissítettük dinamikusabbá honlapunkat. Szintén lehetőségeinket bővítendő webáruházat nyitottunk, melyben saját termékeinkkel mutatkozunk be, figyelemmel a kisebb tételekben rendelők kiszolgálására is. A pályáztatások által, ütemeztetett stratégiákat kapunk, melyek betartásával tematikusabban, következetességgel fogunk bele újabb fejlesztésekbe.