GÉPBEÁLLÍTÓ TECHNIKUS munkatársat keresünk

Cégünk 20 éve foglalkozik műanyag feldolgozással, és ezt 18 fröccsöntő géppel teszi. Ahhoz, hogy a termelés zavartalan legyen, elkötelezett Műszakvezető és Gépbeállító csoport tesz eleget. A Csapatra jellemző, hogy az egyedi és egyben váratlan helyzeteket kifogások nélkül kezelik. Büszkék vagyunk arra, hogy a termelés fontosságát szem előtt tartva, a kollégák feladataiknak úgy tesznek eleget, hogy a fennakadásból vevőink mit sem vesznek észre, rendeléseik határidőben, minőségben megérkeznek részükre.

Gépbeállító Technikusként számítanánk rád, a termelésben használt gépek műszaki állapotának felügyelete és beállítása. Feladatod lenne, a Műszakvezetők támogatása, amikor a fröccsöntő gépekre a fröccsöntő szerszámok felhelyezése/átszerelése történik. Előkészíteni a szükséges fröccsöntő szerszámot a feladathoz, a folyamathoz kapcsolódó kézi szerszámokról gondoskodni, hogy a gyártásból kieső idő, a lehető legrövidebb legyen.   Gyártás során, ha egyik színről állnak át másik színre, ehhez a szükséges előkészületek megtétele. Műszakban a technológia betartása a gépeken. Fröccsöntő gépek meghibásodása esetén, annak jelzése a felettesnek, és közreműködni a hiba mielőbbi elhárításában.

Ha nincs jártasságod ilyen területen, de szerelésben, karbantartásban, lakatos munkában esetleg van tapasztalatod, akkor a közös munkának nincs több akadálya!

Kihívás? Egyértelműen IGEN.

Változatos? Nincs két egyforma nap, az biztos!

És mire számíts még? Arra, hogy MI, számítunk a javaslataidra, hozzáértésedre, kitartásodra!

Ha már jelenlegi és előző pozícióidban bebizonyítottad, hogy hajlandó vagy nagyon keményen dolgozni úgy, hogy valós és mérhető eredményeket érj el, akkor várjuk jelentkezésedet!

Jelentkezésed a következő email címre: allas@mould.hu várjuk, vagy érdeklődj a 06 70 324 6556-os telefonszámon.