FRÖCCSÖNTŐ GÉPBEÁLLÍTÓ Munkatársat keresünk

Cégünk 20 éve foglalkozik műanyag feldolgozással, és ezt 18 fröccsöntő géppel teszi. Ahhoz, hogy a termelés zavartalan legyen, elkötelezett Műszakvezető és Gépbeállító csoport tesz eleget. A Csapatra jellemző, hogy az egyedi és egyben váratlan helyzeteket kifogások nélkül kezelik. Büszkék vagyunk arra, hogy a termelés fontosságát szem előtt tartva, a kollégák feladataiknak úgy tesznek eleget, hogy a fennakadásból vevőink mit sem vesznek észre, rendeléseik határidőben, minőségben megérkeznek részükre.

Gépbeállító munkatársként abban számítanánk rád, hogy a Műszakvezető irányításával biztosítva legyenek a fröccsöntő gépek folyamatos működése, mindez optimális technológiával. Feladatod lenne, a Műszakvezetők támogatása, amikor a fröccsöntő gépekre a fröccsöntő szerszámok felhelyezése/átszerelése történik. Előkészíteni a szükséges fröccsöntő szerszámot a feladathoz, a folyamathoz kapcsolódó kézi szerszámokról gondoskodni, hogy a gyártásból kieső idő, a lehető legrövidebb legyen. Gyártás során, ha egyik színről állnak át másik színre, ehhez a szükséges előkészületek megtétele. Műszakban a technológia betartása a gépeken. Fröccsöntő gépek meghibásodása esetén, annak jelzése a felettesnek, és közreműködni a hiba mielőbbi elhárításában.

Tehát, mi egy olyan személyt keresünk, aki hozzáállásával és kitartásával, képes és hajlandó elsajátítani az ehhez szükséges ismereteket. Amiben támogatni tudunk, hogy a kollégák tudásukat és szakmai tapasztalatukat megosztva veled, segítenek minden nap abban, hogy napról napra több sikered legyen. Kihívás? IGEN. Ha nincs jártasságod ilyen területen, de szerelésben, karbantartásban, lakatos munkába esetleg jártas vagy, akkor ne fogd vissza magad!

Abban biztos lehetsz, hogy számítunk a javaslataidra, hozzáértésedre! Ha már jelenlegi és előző pozícióidban bebizonyítottad, hogy hajlandó vagy nagyon keményen dolgozni úgy, hogy valós és mérhető eredményeket érj el, akkor várjuk jelentkezésedet!

Jelentkezésed a következő email címre: allas@mould.hu várjuk, vagy érdeklődj a 06 70 324 6556-os telefonszámon.