Fröccsöntő gép kezelő (Operátor)   munkatársat keresünk

Cégünk 20 éve foglalkozik műanyag feldolgozással, és ezt 18 fröccsöntő géppel teszi. Ahhoz, hogy a termelés zavartalan legyen, elengedhetetlen az a támogatás a Műszakvezetőknek, hogy megbízható Operátor kollégák támogassák munkájukat. Így tudjuk biztosítani Vevőinken, hogy a megrendelt műanyag termék, a kért minőségben, mennyiségben és határidőre elő tudjon állni, és a Vevő azt kifogás nélkül át is vegye. Vagyis fő célunk a műanyagipar területén, hogy olyan sikeres céget működtetéssünk, amely minden partnerének az elvárásokon felül teljesít, és ezzel biztosítja a munkatársak saját céljainak megvalósulását is.

Fröccsöntő gépkezelő, betanított munkatársként abban számítanánk rád, hogy a Műszakvezető irányítása alatt, biztosítva legyenek a fröccsöntő gépek folyamatos kezelése. Feladatod lenne, a fröccsöntő géppel elkészített termék elszedése a géptől, majd annak ellenőrzése, csomagolása és dokumentálása a minőségi-, csomagolási-, és ellenőrzési utasításnak megfelelően. Három műszakban számítunk rád, hogy a vevői igények maradéktalanul teljesítve legyenek, melyek jelenleg is folyamatosan nőnek.

Tehát, mi egy olyan személyt keresünk, aki hozzáállásával és kitartásával, képes és hajlandó elsajátítani az ehhez szükséges ismeretket. Amiben támogatni tudunk, hogy a Mentor és a Kollégák, tudásuk és szakmai tapasztalatukat megosztva veled, segítenek minden nap abban, hogy napról napra több sikered legyen. Ha nincs jártasságod ilyen területen, viszont olyan munkakör betöltése a célod, ahol kitartásod, érdeklődésed és munkádra való igényességedet bizonyíthatod, akkor ne fogd vissza magad! Megbízhatóságodért, minőségi munkádért jó szóval és bónusszal értékelünk.

Jelentkezésed a következő email címre: allas@mould.hu várjuk, vagy érdeklődj a 06 70 324 6556-os telefonszámon.